Produktet e Fundit

Ekspert Servis eshte nje qender e autorizuar servisi , e cila ofron sherbime profesionale instalimi, mirembajtjeje dhe nje sherbim te çertifikuar per pajisjet dhe mekanizmat elektronike. Kemi me shume se 10 vjet eksperience ne kete industri. Sekreti i suksesit tone eshte njohja e nevojave te klienteve tane, qofshin keta individe apo biznese. Ne kemi ndertuar nje marredhenie te ngushte me klientet tane dhe gjithmone perpiqemi tu ofrojme instalimin dhe pervojen e sherbimit pas blerjes se produkteve.